OVER KNAK

Laagdrempelig, makkelijk bereikbaar en echt. Verhalen van militairen, burgermedewerkers en veteranen die openlijk praten over mentale gezondheid, over schaamte, onbegrip, eenzaamheid. Maar ook juist over veerkracht en eigenaarschap. De persoon in het militaire jasje.

Direct contact

PRAAT EROVER, JE BENT NIET ALLEEN

Adjudant KMAR Renaldo Ishaak en Sergeant van het Korps Mariniers Robin Imthorn kwamen op het idee voor KNAK uit noodzaak door de vele berichten die zij kregen op persoonlijke titel van (oud) collega’s en thuisfront die het moeilijk hadden, lotgenoot contact wilde of gewoon een luisterend oor.

KNAK is er voor jou, onze rol is om er te zijn en te luisteren en in sommige gevallen ook af te spreken, daarnaast sturen we door waar nodig.

MISSIE

Langdurig geestelijk ziekteverzuim te voorkomen, het stigmatiserende gedachtengoed omtrent mentale gezondheid te doorbreken, een luisterend oor te bieden en de drempels naar passende zorg en hulp weg te nemen voor het thuisfront, de (post actieve) militair en de veteraan.

Vragen? Neem dan contact op.

Direct contact

GEWOON EVEN PRATEN?

Een moment dat het even niet gaat zoals je bedacht had, of het leven geeft je simpel een trap in je ballen, de meeste van die momenten verwerken we ook prima, reflecteren we op en maken waar nodig aanpassingen of laten het gewoon zijn.

Direct contact

CONTACT

070 318 81 88
info@knakmoment.nl
Kalvermarkt 32
2511 CB Den Haag

©2022 KNAK moment
Disclaimer: Deze site is particulier tot stand gekomen in samenspraak met defensie, maar is geen onderdeel van defensie.